Verwezenlijkingen

KFC Malderen

Met dank aan de vrijwilligers en sponsors is ons eerste grote project met glans geslaagd. De voetbaltribune van KFC Malderen werd vakkundig afgebroken en opnieuw opgebouwd, zonder schadelijke materialen deze keer. Zo kunnen kinderen, ouders, voetballers en toeschouwers zorgeloos supporteren en spelen.
Hierbij konden we op veel steun rekenen, lees hier het artikel in Het Nieuwsblad of de post van Het Laatste Nieuws. Ook de stichting voor asbestslachtoffers Willy Vanderstappen gaf ons een cheque van €1000 om dit te financieren.

Broches en sleutelhangers

Ons logo en de boodschap erachter zullen altijd onze drijfveer blijven. Daarom is het ook niet meer dan logisch dat we het inzetten als iets tastbaars. PrintPlace, een 3D-printingbedrijf, hielp ons met veel plezier om dit te verwezenlijken. Je kan de broches en sleutelhangers nog altijd hier kopen! Je kan ook een gift doen, meer info vind je hier. Of wil je graag helpen en een doos met sleutelhangers en broches in je eigen zaak zetten? Laat het ons weten en we komen ze brengen!

Mocht je nog steeds niet genoeg van ons hebben, bekijk dan zeker de reportage van Ringtv. Om up-to-date te blijven over wat we nog van plan zijn, neem dan zeker een kijkje op onze Facebook– en Instagrampagina.