Myriam Tierens

Myriam is de weduwvrouw van Dirk. Tot haar gezondheid het niet meer toeliet werkte ze als zelfstandige thuisverpleegster. In die tijd was Myriam altijd voor de 100% gefocust op het goed zorg dragen voor haar mensen. Deze tomeloze inzet stelt ze nu verder ten dienste van haar kinderen, kleinkinderen en omgeving. Ze wil nu haar ervaringen als zelfstandig ondernemer ten dienste stellen van het fonds

Tinneke Van Sande

Tinneke is de oudste dochter van Dirk. Opleiding genoten tot maatschappelijk werker en grafisch vormgever. Mama van 3 kindjes. Weet dit moeiteloos te combineren met het uitbouwen van een bijzonder succesvolle onderneming: helloalice.be. Vanuit deze ervaring brengt Tinneke heel veel know-how binnen het FONDS omtrent het betrekken van heel veel mensen bij het verhaal waarvoor we staan. Expert in social media.

Marjan Van Sande

Marjan is eveneens dochter van Dirk. Is een onmisbare werkkracht bij IKEA waar ze een echt manusje-van-alles is. Een ongelooflijk gedreven persoon die steeds weet wat ze wil en daar de volle 100% voor gaat. Dankzij haar bijzonder groot lokaal engagement bij verschillende verenigingen is Marjan een heel geliefd persoon. Ze heeft dan ook overal heel wat contacten. Dit vormt zonder twijfel een heel grote meerwaarde bij de verdere uitbouw van ons fonds.

Julie Van Sande

Julie is de jongste dochter van Dirk. Ze is momenteel eerste jaar studente in het hoger onderwijs. Daar is Julie één van de drijvende krachten om van haar laatste jaar een onvergetelijk jaar te maken. Neemt het voortouw bij zowat alle projecten die er op dit moment georganiseerd worden binnen de school. Vanuit een groot maatschappelijk engagement start Julie volgend jaar met de opleiding journalistiek. Zij brengt haar jeugdig enthousiasme en politieke betrokkenheid binnen de kern van het fonds.

Ondersteuning

Dit dreamteam van 4 straffe vrouwen wordt verder ondersteund door 3 enthousiaste mannen:

Luc, partner van Myriam, zorgt vanuit zijn ervaring als informaticus bij BNP Paris-bas Fortis voor de nodige structuur.
Dries, partner van Tinneke, zorgt er vanuit zijn ervaring als zelfstandig vastgoedmakelaar en maatschappelijk werker voor dat de verbinding met de juiste mensen wordt gemaakt.
Jonas, partner van Marjan, zorgt er vanuit zijn ervaring als opvoeder voor een optimale logistieke werking.